Ние в момента сме като в Русия - Путин с Навални.

...
Ние в момента сме като в Русия - Путин с Навални.
Коментари Харесай

Борисов се сравни с Навални, Рашков бил като Путин |

Ние в момента сме като в Русия - Путин с Навални. Същата обстановка, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата си конференция след ареста си. Така той се съпостави с съветския опозиционер Алексей Навални и оприличи вътрешния министър Бойко Рашков на Владимир Путин. 

Лидерът на ГЕРБ препотвърди тезата си, че арестът му от предишния четвъртък вечерта бил политически напън, целящ да укрепи кабинета " Петков " и да попречи на изпращането на оръжия за Украйна, каквото предложение ГЕРБ-СДС би подкрепил. 

" Не желая да си представям какво би станало, в случай че аз задържам Станишев ", съобщи той и напомни, че преди години свидетелства в интерес на някогашния водач на Българска социалистическа партия. 

Борисов отхвърли да е получавал пари от Васил Божков. Така той разяснява и изказванията на Божков от по-рано през днешния ден, че е давал пари на някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиарката на Борисов Севдалина Арнаудова, а те са му ги предавали. 

Бившият министър председател упрекна Кирил Петков, който бил станал " очевидец на човек с " Магнитски ". Той се усъмни, че Кирил Петков бил контактувал с Васил Божков.

Борисов удостовери, че ще бъде на разпит в понеделник 15 часа.

По време на изключителния брифинг на ГЕРБ Горанов дефинира изнесените от Министерство на вътрешните работи данни като " операции, изнесени от държавното управление ". Той твърди, че няма отчет на АДФИ за нередности при европроектите. Томислав Дончев съобщи, че поради тези изказвания може да спрат евросредствата за България. Той дефинира изказванията на Петков, че в 90% от случаите има по един участник на европроектите, като " неотговарящи на истината ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР